top of page

Vil du lese mine gamle blogginnlegg?


Ny hjemmeside - yay!

1. juni 2017 skjedde det noe. Jeg fikk ny hjemmeside som sakte, men sikkert vil lande på www.bokstaven.net på en eller annen måte. I tillegg til min litt dystre gamle hjemmeside så hadde jeg min kjære google-blogg http://bokstavenbokbindingogkalligrafi.blogspot.no som jeg har skrevet innlegg på i laaaang tid. Nå med denne fancy og moderne hjemmesiden håper jeg at jeg kan samle alt på ett sted, vel i hvert fall blogginnlegg og andre oppdateringer på prosjekter og arbeider jeg lager.

Tenkte allikevel at det ville være nyttig og interessant for dere lesere å kunne klikke litt rundt på min gamle blogg. Det står utrolig mye der mitt første innlegg (faktisk på engelsk og greier!) var fra 9. mars 2008! 2008 var det året jeg stilte ut arbeider på Rådhuset i Oslo, jeg bandt inn den første Farmen-boken og jeg lagde de første arbeidene til Cruiceshipet Liberty of the Seas. Jeg holdt kurs på Folkeuniversitetet Øst avd. Oslo og det var et år hvor det å bestille monogrammer var populært.

Gammle hjemmeside - grøss...

Jeg er heldig som valgte å lære meg noe ikke alle kan. Bokbinding og kalligrafi, det holdt ikke med en av fagene, jeg syns begge deler er like gøy og de utfyller hverandre også. Nå gleder jeg meg til å fortsette i "ny drakt". Out with the old, in with the new.

VELKOMMEN! Følg og del og lik etc.

Recent Posts
Archive
bottom of page