August 19, 2020

Nå har vi vært nedstengt en stund og vi kommer til å måtte fortsette å ha avstand til hverandre en god stund fremover. Allikevel håper jeg på å kunne holde kurs denne høsten. I første omgang ønsker jeg å forsøke å holde det bokbindingskurset jeg måtte avlyse i våres.

Ku...

May 6, 2020

I midten av mars ble det brått slutt med alt som var normalt. Det var for de fleste av oss ikke mulig å gå på jobb, skole, restaurant, kino, frisøren. Jeg måtte avlyse bokbindingskurset som var satt opp. Akkurat nå er det ikke slikt som betyr noe. Det viktigste er at v...

June 4, 2019

...og jeg har bittelitt panikk jeg nå. Blir jeg ferdig med alt? Blir det bra? Kommer det folk? Får jeg nok arbeider klart til åpningen? Får jeg solgt noe? Jeg har stått på i hele våres, men ting tar tid og selvsagt har jeg vært så uheldig at jeg har pådratt meg en vårf...

February 26, 2019

Jippi! Jeg har fått lov til å stille ut arbeider i Oppegård biblioteks galleri til sommeren. Dette har jeg ønsket å gjøre en god stund, men det er først nå jeg har fått muligheten. Her er en link til arrangementet på Oppegård biblioteks hjemmeside.

I tillegg til at jeg...

January 22, 2019

Den fabelaktige, argentinske kalligrafen Marina Soria kommer til Norge i august. Jeg kommer til å stå for arrangementet og sender derfor ut en liten teaser til dere. 

Jeg er ennå bare i planleggingsfasen, men dette er en unik sjanse for å få vært med på en spennende rei...

December 31, 2018

Det er siste dag i 2018 og jeg begynner å få skikkelig dårlig tid til å nå ut til dere som ønsker å gå på kurs fant jeg ut. Her er oversikt over alle kursene jeg har satt opp:

Kurs våren 2019:

1) Kalligrafi - 4 kvelder - Pris kr 1600, 10 timer

Tirsdager kl. 18.30-21 på fø...

December 5, 2018

The Book of Kells is a world famous illuminated manuscript written in Latin of the Gospels from the Bible. It was painstakingly hand-written and illustrated by monks around 800 A.D. - Kilde: Tripadvisor

E  N  D  E  L  I  G  fikk jeg sett 'T...

November 17, 2018

Nå er datoene spikret for vårens kurs. Kursene holdes hjemme i verkstedet/hjemmet mitt i Edvard Griegs vei 4 på Kolbotn. Det er kun 6 plasser på kursene, så her må man være raskt ute for å få plass.

Kalligrafikurs - helg

- Lørdag og søndag, 19. og 20. januar 2019 kl. 11-...

November 5, 2018

Tidligere i år startet konkurransen hvor man kunne være med å lage designen på det nye kommunevåpen for Nordre Follo kommune, som dannes ved en sammenslåing av Ski og Oppegård kommune. Dette skjer i 2020.

Det å få mulighet til å være med på å lage et stilrent symbo...

October 22, 2018

Man har ikke før skjønt at det har blitt høst, og så må jeg jommenmei begynne å planlegge hva jeg vil holde kurs i i neste semester. Jeg har "fisket" litt allerede, og fått forespørsel om både koptisk bokbinding, kurs i enkel reparasjon av bøker og kalligrafikurs. Det...

Please reload

May 6, 2020

December 31, 2018

December 5, 2018

October 22, 2018

Please reload

Nyeste innlegg
Please reload

Bloggarkiv

BLOGG

© 2017 by Tone Goborg. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now