top of page

Kurs høsten 2022

Sommerferien står for døren og da må jeg begynne å planlegge litt. Etter å ha vært gjennom en lang periode hvor jeg ikke fikk holdt kurs kjennes det ekstra fint å planlegge det igjen. Jeg har fått noen henvendelser fra folk som ønsker å lære kalligrafi, så jeg starter med det.

Det viser seg vanskelig å holde kurs på kveldstid over en periode, så det beste har vist seg å være helgekurs, selv om det er litt krevende og intenst å sitte og skrive kalligrafi i en lang økt. Allikevel er det det som passer best for de fleste, så da blir det sånn. Som tidligere pleier jeg å ha en god pause med hjemmelaget lunsj med i kursprogrammet slik at vi får et deilig og etterlengtet avbrekk midt på dagen.


Jeg har ikke fastslått hvilken helg kurset blir på ennå, men følgende forslag legges ut, så får dere som er interessert hyle ut og si hvilken helg som passer. Så bruker jeg elemeneringsmetolen og spikrer dato etterpå.


Lørdag + søndag 24. + 25. september 2022

Lørdag + søndag 8. + 9. oktober 2022

Lørdag + søndag 5. + 6. november 2022


Tidspunkt: kl. 10-16

Sted: Hjemme hos meg på Kolbotn.

Hos meg er det begrenset antall plasser. Blir det mange påmeldte finner jeg et egnet lokale i nærheten.

Pris: kr 1500 inkl. lunsj (som oftest en suppe eller salat)


Materialer og utstyr kommer i tillegg. Du har kanskje noe utstyr fra før eller ønsker å kjøpe eget papir? Da tar du med dette, men ellers blir oppstartspakke for utstyr og materialer på ca. kr 180, så legger man til ekstra pennesplitter, mer blekk og mer papir ut fra hva du faktisk bruker i løpet av kurset. Liste over materialer og utstyr blir sendt til de som melder seg på i forkant av kurset, slik at du vet hva du må ta med.


På kurset går vi gjennom grunnleggende kalligrafiteknikker og skrifttypen Italic. Du vil også få en innføring i oppsett og design, hvordan du overfører fra kladd til ferdig kalligrafiarbeid.


Jeg håper også jeg kan friste med bokbindingskurs og/eller kurs i bokstravtrykking også? Jeg har mange kursopplegg innen disse områdene. Kan også holde kurs i cyanoprint og collage eller en kombinasjon av alt! Bare send meg en mail og si hva du er interessert i å lære - tone@bokstaven.net.


Håper vi ses til høsten!

Comments


Recent Posts
Archive
bottom of page