Vil du være kreativ og er klar for kurs?

August 19, 2020

Nå har vi vært nedstengt en stund og vi kommer til å måtte fortsette å ha avstand til hverandre en god stund fremover. Allikevel håper jeg på å kunne holde kurs denne høsten. I første omgang ønsker jeg å forsøke å holde det bokbindingskurset jeg måtte avlyse i våres.

 

Kurs i enkel bokbinding - helg

På dette kurset vil du bli kjent med de materialer og verktøy som brukes når man driver med bokbinding og grunnleggende bokbindingsteknikker. Du vil lage to bøker med pappomslag trukket med bokbindingsstoff (sjirting) og papir. 

Du vil kunne kjøpe både materialer og det verktøyet du trenger på kurset. Dersom du har noe som egner seg å bruke til innbindingen kan du selvsagt ta det med. Verktøy kan lånes om du ikke ønsker å kjøpe det. 

 

Tid: Lørdag 7. og søndag 8. november 2020 kl. 10-17 begge dager

Sted: Hjemme hos meg i Edvard Griegs vei 4, 1410 Kolbotn 

Pris: kr 2 400 + materialer (ca. kr 350)

 

Obs! Det er begrenset med plass, maks 5 personer kan delta. 

 

Kalligrafikurs - helg - 1 eller 2 dager

Ønsker du å kose deg og være kreativ med bokstaver? Jeg setter av to dager hvor du kan gjøre nettopp det. Jeg lager et opplegg hvor man kan velge hva man ønsker å utforske, enten ekspressiv og fri kalligrafi hvor vi jobber med tekstur og tester ut forskjellige komposisjoner, eller tradisjonell kalligrafi hvor du jobber med bokstavformer og oppsett av tekst.

Materialer og utstyr kan kjøpes av meg, men ta gjerne med det du har om du har vært borti kalligrafi tidligere. Kurset har en varighet på 5 timer. Du velger selv om du vil gå en eller to dager. 

 

Tid:

1) Lørdag 17. oktober 2020 kl. 11-16

2) Søndag 18. oktober 2020 kl. 11-16

Sted: Kolbotn - enten hjemme hos meg eller i et lokale jeg leier

Pris: kr 800 per dag + materialer og utstyr (ca. kr 250)

 

Dersom kurset holdes hos meg er det begrenset med plass. Kun 5 plasser. Dersom det er stor pågang vil jeg vurdere å leie et lokale som gir mulighet til å holde avstand. 

 

Håper vi ses! Påmelding gjøres ved å sende meg en e-post.

Please reload

Please reload

Archive

May 6, 2020

December 31, 2018

December 5, 2018

October 22, 2018

Please reload

Recent Posts

© 2017 by Tone Goborg. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now