top of page

Utstillingen nærmer seg...

...og jeg har bittelitt panikk jeg nå. Blir jeg ferdig med alt? Blir det bra? Kommer det folk? Får jeg nok arbeider klart til åpningen? Får jeg solgt noe? Jeg har stått på i hele våres, men ting tar tid og selvsagt har jeg vært så uheldig at jeg har pådratt meg en vårforkjølelse sånn rett før, og de som har det vet at sånne vårforkjølelser sitter i litt.

Jeg har fotografert, trykket bokstaver, skrevet kalligrafi, bundet inn bøker og planlagt i hodet hvordan jeg ønsker at utstillingen skal bli. Det er mye man må visualisere før man får ting ned på papiret, bokstavelig talt.

Galleriet i Oppegård bibliotek er stort og jeg har derfor tenkt på muligheten til å vise frem både gamle og nye arbeider. Det er minst 20 år siden jeg stilte ut i biblioteket sist, så det er nok av Kolbotn-folk som ikke har sett hva jeg har gjort før også, og det vil bare være med på å vise en større variasjon av det jeg jobber med.

Noen arbeider vil være til salgs, noen vil stilles ut for å vise hva jeg behersker av bokstavformer og uttrykk. Jeg håper selvsagt at det blir litt salg, men det er jo flott om jeg kan få fremtidige oppdrag ut av utstillingen min også ved at folk ser hvilke arbeider og skrifttyper jeg utfører.

På åpningsdagen vil folk få mulighet til å teste ut både kalligrafipenner, sy en enkel bok og trykke med tretyper på den ene proofingpressen min i mini-workshopene jeg har den dagen. Dette vil kanskje inspirere folk til å gå på kurs hos meg senere?

Jeg har ikke satt opp noen kurs utover høsten ennå, da jeg har hatt nok med å jobbe med utstilling og forberede arrangementet med at den argentinske kalligrafen, Marina Sorias workshop som holdes i midten av august.

Så folkens, velkommen til utstillingsåpning lørdag 15. juni kl. 12.00-15.00. Kan du ikke komme da vil utstillingen være åpen i bibliotekets åpningstider helt frem til onsdag 10. juli.

HÅPER VI SES!

Recent Posts
Archive
bottom of page