Utstilling - BOKSTAVER & ORD

February 26, 2019

Jippi! Jeg har fått lov til å stille ut arbeider i Oppegård biblioteks galleri til sommeren. Dette har jeg ønsket å gjøre en god stund, men det er først nå jeg har fått muligheten. Her er en link til arrangementet på Oppegård biblioteks hjemmeside.

I tillegg til at jeg stiller ut forskjellige arbeider jeg kommer til å jobbe med utover våren, vil jeg holde tre demonstrasjoner eller minikurs hvor de som møter opp kan få prøve seg på kalligrafi, eller lage sin egen japanske bok eller trykke med løse tre- og blytyper i den ene bokstavpressen min. Se program på linken. Minikursene kjøres begge lørdagene dersom det er ønske om det.

 

De fleste arbeidene vil være til salgs, så om du ønsker deg en håndlaget bok eller album, eller et kalligrafiarbeide, så har du muligheten til å kjøpe inn det fra denne utstillingen. 

 

Jeg vil selvsagt legge ut en påminnelse om dette når utstillingsåpningen nærmer seg, men hold gjerne av 15. juni 2019 kl. 12 allerede nå. Da vil det bli ordentlig utstillingsåpning med bobler og alt!

 

Håper vi ses.

 

Please reload

Please reload

Archive

May 6, 2020

December 31, 2018

December 5, 2018

October 22, 2018

Please reload

Recent Posts

© 2017 by Tone Goborg. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now