top of page

Kurs våren 2019

Man har ikke før skjønt at det har blitt høst, og så må jeg jommenmei begynne å planlegge hva jeg vil holde kurs i i neste semester. Jeg har "fisket" litt allerede, og fått forespørsel om både koptisk bokbinding, kurs i enkel reparasjon av bøker og kalligrafikurs. Det er hyggelig at det stadig er folk der ute som er interessert i å lære disse tingene. Jeg setter selvsagt pris på det, og fordi jeg syns det er så morsomt å holde kurs så sier jeg jo aldri nei!

Jeg holder for tiden på med kveldskurs i kalligrafi, men det er ikke alle det passer for å gå på kurs på en ukedag på kvelden over flere uker, så jeg vil sette opp et kalligrafikurs på en helg neste semester. Det er også en stund siden jeg holdt kurs i enkel reparasjon av bøker, så jeg vil gjenta dette kurset og håpe det melder seg nok folk til at det blir noe av neste år. Koptisk bokbinding, en innbindingsmetode som er litt utenom det vanlige etter prinsippene til de kristne egypterne, vil jeg også sette opp.

Jeg gjør som tidligere, setter opp datoer og kursforslag, så får dere som er interessert melde deres interesse og si meg hvilken dato som kan passe.

De helgene som passer for meg er:

- Lørdag + søndag 19. og 20. januar 2019

- Lørdag + søndag 2. og 3. mars 2019

- Lørdag + søndag 30. og 31. mars 2019

Etter dette blir det mye fridager ifm. påske, maidager og pinse, så jeg lar dette være de helgene det blir kurs.

Om det er interesse for det kan jeg holde enten kalligrafikurs eller bokbindingskurs på tirsdagskvelder. Det blir i så fall annenhver tirsdag fra kl. 18.30-21.

You know the drill, send meg en e-post og fortell meg hva du er interessert i å lære og når du ønsker at kurset holdes!

Recent Posts
Archive
bottom of page