top of page

Snart høst og mulighet for å gå på kurs

Jeg har ikke klart å følge opp bloggen så mye i den siste tiden, men nå er det kanskje på tide?

Det var en del interesse for kalligrafikurs i våres, så jeg kastet meg rundt i og holdt et kurs som gikk over fire kvelder. Dette var veldig hyggelig og en behagelig måte å dele opp et heller intenst helgekurs, så jeg gjentar kursmodellen også til høsten.

Jeg måtte utsette et par planlagte kurs i våres, da jeg innså at det ble litt i overkant mange helger opptatt for meg, men jeg satser friskt for høsthalvåret og tilbyr både kurset Collage + bokstaver = bok, og holder i tillegg til kveldskurset i kalligrafi et helgekurs også for det er jo ikke alle det passer for å gå på kveldskurs over flere uker. Kursdatoer er som følger:

1) Kalligrafi - kveld

Dato: Tirsdag 9. oktober + Tirsdag 23. oktober + Tirsdag 6. november + Tirsdag 20. november

Klokken: 18.30-21.00

Pris: kr 1 600

Beskrivelse: På kurset vil det bli gjennomgått grunnleggende prinsipper for å skrive med bredpenn og blekk. Vi vil gå gjennom italic-alfabetet. Det blir enkle øvelser for å få inn bokstavformene og teknikken og vi vil se på hvordan man jobber fra kladd til ferdig arbeid. Fordi kurset er spredt over flere uker vil man få mulighet til å øve i mellom kursdagene. Da vil man få mer ut av kurset.

2) Collage + Kalligrafi = BOK

Dato: Fredag 14. september kl. 18-21, Lørdag 15.-16. september kl. 11-16

Pris: kr 2 200 (Lunsj er inkludert lør-søn)

Beskrivelse: På dette spennende kurset får du virkelig få brukt kreativiteten din. Du vil lære å lage en spennende bok som vil få et helt unikt utseende. Fredag kveld starter vi opp med å lage en collage som skal bli omslag på boken. Lørdag kan vi fortsette litt med det før vi starter opp med enkle kalligrafiske strøk på store ark som skal bli til noe spennende inni boken. Søndag vil vi samle arkene og skjære til omslag og sy alt sammen i en bok. Dette er et kurs som passer for alle uansett om du har noen bakgrunn i kalligrafi- og eller bokbinding fra før.

2) Kalligrafi - helg

Dato: Lørdag 27. oktober og søndag 28. oktober kl. 11-16 begge dager

Pris: kr 1 600 (lunsj er inkludert)

Beskrivelse: På dette litt mer intense helgekurset vil vi gå gjennom grunnleggende prinsipper for å skrive med bredpenn og blekk, på lik linje med kveldskurset vil vi gå gjennom italic-alfabetet. Det blir enkle øvelser for å få inn bokstavformene og teknikken og vi vil se på hvordan man jobber fra kladd til ferdig arbeid. Det blir litt mer intenst å skrive kalligrafi en hel helg, så innimellom må vi gjøre litt andre øvelser for å bryte opp dagen. Vi vil da jobbe med litt ekspressiv kalligrafi som kan kombineres med de øvelsene vi gjør ellers i løpet av helgen.

På alle kursene er det kun 6 plasser. Det lønner seg å være raskt ute, noen har allerede satt seg opp på kurs. Alle kursene holdes hjemme hos meg i verkstedet/hjemmet mitt i Edvard Griegs vei 4 på Kolbotn.

For mer informasjon om kursene og/eller påmelding; send en e-post til tone@bokstaven.net

Recent Posts
Archive
bottom of page