top of page

Vårens kurs - og vårens planer ellers

Jeg hadde planlagt en litt overambisiøs vår med mange kurs, men litt av årsaken til det var jo å kunne lodde stemningen der ute for å se hvor mange som var interessert i å komme på kurs. For å få vite det må man jo "bjuda på" som det så fint heter.

De kursene som nå er spikret er kurset i Enkel reparasjon av bøker den 20. og 21. januar. Neste kurs blir helgen 4.-5. februar og da lager vi tre såkalte myke og dekorative bøker. Jeg gleder meg som alltid til å holde kurs.

De kursene jeg måtte avlyse denne gangen blir det nok noe av til høsten. Planlegger da å holde et kurs med Collage + Bokstaver = Bok som er et spennende og variert kurs med mange teknikker og muligheter. Jeg har også blitt spurt om å holde kurs i Koptisk bokbinding igjen. Og jeg håper på å kunne få til et kalligrafikurs. Muligens vil jeg holde sistnevnte på 4-6 kvelder istedenfor å ha det over en helg, slik at man får tid til å øve litt imellom (om man klarer å få til det i en hektisk hverdag). Det er litt anstrengende å skrive kalligrafi fra morgen til kveld to dager på rad, så derfor vurderer jeg at dette er den beste kursformen.

Ellers - vel nå kan jeg snart offisielt åpne det lille bokstavtrykkeriet mitt! Settekassekommoden jeg fikk tak i rett før jul er på plass, og nå er det bare å få tid til å sette seg ned og sette bokstavene på plass i rammen sin og få trykket noe. Jeg har allerede fått et oppdrag på å lage visittkort, hvit skrift på blå kartong. Det blir gøy å starte opp og jeg håper kunden blir fornøyd. Jeg kan oppdatere dere når jeg kommer igang.

Recent Posts
Archive
bottom of page