Vårens kurs - og vårens planer ellers

January 10, 2018

Jeg hadde planlagt en litt overambisiøs vår med mange kurs, men litt av årsaken til det var jo å kunne lodde stemningen der ute for å se hvor mange som var interessert i å komme på kurs. For å få vite det må man jo "bjuda på" som det så fint heter.

 

De kursene som nå er spikret er kurset i Enkel reparasjon av bøker den 20. og 21. januar. Neste kurs blir helgen 4.-5. februar og da lager vi tre såkalte myke og dekorative bøker. Jeg gleder meg som alltid til å holde kurs. 

 

De kursene jeg måtte avlyse denne gangen blir det nok noe av til høsten. Planlegger da å holde et kurs med Collage + Bokstaver = Bok som er et spennende og variert kurs med mange teknikker og muligheter. Jeg har også blitt spurt om å holde kurs i Koptisk bokbinding igjen. Og jeg håper på å kunne få til et kalligrafikurs. Muligens vil jeg holde sistnevnte på 4-6 kvelder istedenfor å ha det over en helg, slik at man får tid til å øve litt imellom (om man klarer å få til det i en hektisk hverdag). Det er litt anstrengende å skrive kalligrafi fra morgen til kveld to dager på rad, så derfor vurderer jeg at dette er den beste kursformen. 

 

Ellers - vel nå kan jeg snart offisielt åpne det lille bokstavtrykkeriet mitt! Settekassekommoden jeg fikk tak i rett før jul er på plass, og nå er det bare å få tid til å sette seg ned og sette bokstavene på plass i rammen sin og få trykket noe. Jeg har allerede fått et oppdrag på å lage visittkort, hvit skrift på blå kartong. Det blir gøy å starte opp og jeg håper kunden blir fornøyd. Jeg kan oppdatere dere når jeg kommer igang. 

 

 

 

Please reload

Please reload

Archive

May 6, 2020

December 31, 2018

December 5, 2018

October 22, 2018

Please reload

Recent Posts

© 2017 by Tone Goborg. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now