top of page

Vårens kurs planlegges

Jeg har allerede fått en del forespørsler om kurs folk ønsker å gå på og har nå satt opp noen datoer. Jeg har fremdeles noen plasser på de to kursene jeg holder denne høsten, men om ikke datoene passer, eller om dere er interessert i andre kurs enn det jeg har satt opp nå i høst, kan dere jo melde dere på vårens kurs.

HØSTENS KURS

Kalligrafikurs som holdes helgen 11.-12. november 2017. Vi ser på gamle skrifteksempler og lærer oss å "kopiere" bokstavformer og eksperimenterer med skriveredskaper og blekk.

NB! Det er kun 1 plass igjen!

Bokbindingskurs som var planlagt helgen 25.-26. november 2017 er dessverre avlyst, men fortvil ikke, samme kurs, Bokbinding - vi lager "myke bøker" holdes første helgen i februar i stedet. Her skal man få lagd én bok med skinnomslag og benhemper, én japansk bok og én bok sydd på sløyfebånd som tres gjennom et omslag i kartong. Et flott kurs for alle nivåer. Kanskje blir det hjemmelagde bøker under juletreet i år?

VÅRENS KURS

Jeg måtte dessverre avlyse kurset i enkel reparasjon av bøker, og har valgt å sette det opp på nytt på vårsemesteret. Jeg ble forespurt om jeg holdt kurs i koptisk bokbinding, rett etter at jeg holdt kurset nå i høst, så jeg gjentar gjerne dette kurset også på våren. Ellers vil jeg gjenta kurset i myke bøker, da helgen som var avsatt ikke passet for de som spurte meg. Jeg vil også holde et kalligrafikurs hvor hovedvekt vil være å jobbe med et prosjekt, enten jobbe med et spesifikt arbeide for folk som har litt bakgrunn i kalligrafi, eller for folk som vil utforske å leke med bokstaver. Jeg tenker dette blir et åpent og fritt kurs hvor jeg kan sette nærmere rammer for kurset tilpasset de som melder seg på. Jeg har også lyst til å gjenta kurset jeg har holdt før med collage, kalligrafi og bokbinding. Jeg kaller kurset Collage + bokstaver = bok. Her kan man slippe kreativiteten løs og man trenger ikke å ha noen forkunnskaper for verken kalligrafi eller bokbinding for å delta.

Her følger datoer for vårens kurs:

1) Enkel reparasjon av bøker

Lørdag 20. + søndag 21. januar 2018 kl. 10-17 begge dager. Pris kr 1800.

2) Bokbinding - myke bøker

Lørdag 3. + søndag 4. februar 2018 kl. 10-16 begge dager. Pris kr 1600.

3) Kalligrafi - prosjekt

Lørdag 17. + søndag 18. februar 2018 kl. 10-16 begge dager. Pris kr 1600.

4) Collage + bokstaver = bok

Lørdag 3. + søndag 4. mars 2018 kl. 10-17 begge dager. Pris kr 1800.

5) Koptisk bokbinding

Lørdag 28. + 29. april 2018 kl. 10-16 begge dager. Pris kr 1600.

Felles for alle kursene er at de holdes hjemme i stuen/verkstedet mitt. Det er kun 6 plasser på hvert kurs. Lunsj er inkludert i kursprisen. Materialer og utstyr kommer i tillegg til kursavgiften. Før hvert kurs vil jeg sende en e-post med informasjon om kurs og betaling.

For mer informasjon eller påmelding, send meg en e-post til tone@bokstaven.net

Det går an å gi bort kurs i julegave også. Send meg en e-post dersom du vurderer å gi bort et kurs til noen du kjenner, så jeg får holdt av plass.

Recent Posts
Archive
bottom of page