PRISLISTE

Det er vanskelig å sette pris på arbeid jeg utfører uten å ha sett nærmere på og vurdert omfanget av oppdraget. Noen ting har jeg en viss idé om hva jeg må ha betalt, dersom jeg lett ser hva som skal gjøres. Send meg gjerne en e-post hvor du beskriver hva du ønsker at jeg gjør.

 

Er det en bok som skal repareres, send gjerne bilder av boken og skadene dersom det ikke er mulig for deg å møte meg personlig. 

Gjelder det et kalligrafiarbeide, send meg teksten som ønskes skrevet og jeg kan gi deg et forslag på pris, men alt vil avhenge av den tiden det tar for meg å utføre arbeidet til syvende og sist.

Jeg har til tider bokbindingsutstyr til salgs. Jeg vil oppdatere her og legge inn priser om det er noe du ønsker å kjøpe av meg for eksempel etter at du har vært på kurs hos meg. 

Pristliste for kalligrafioppdrag
Prisliste for bokbindingsoppdrag
Pris for kurs

Oppdrag jeg utfører:

Invitasjon
Bordkort
Tekst på diplom
Monogram/Logo

Dikt/sitat

Slekstavle/slektstre

Håndlaget kort

 

Pris for hvert enkelt prosjekt må avtales nærmere etter hvor mye tekst det er og hvor mye tid jeg bruker på design og oppsett og hvor mye tid jeg bruker på hvert enkelt oppdrag.

 

Send meg en e-post og spør om prisforslag etter å ha beskrevet prosjektet.
 

Bokbindingsoppdrag jeg utfører.

Reparasjon av bøker/bokrygg, hel reparasjon

Papirreparasjon

Fotoalbum

Nye innbindinger enten i skinn eller sjirting 

Pris for hvert enkelt prosjekt må avtales nærmere etter hvor mye mye tid jeg bruker reparasjonsarbeidet/selve innbindingen.

 

Har du et oppdrag du ønsker at jeg gjør innen reparasjon av boken, er det fint om du kan sende over bilder av den og opplyse størrelse på boken og generelt hva du selv mener må gjøres. 

Er du interessert i kurs? Send meg en e-post og fortell meg hva slags kurs du ønsker å gå på. 

Pris for kurs avhenger av hvilken type kurs det er og lengden på kurset. Besøk gjerne min facebookside for informasjon om hvilke kurs jeg holder.

Send e-post til tone@bokstaven.net